MAJR® is er voor iedere sporter die de best mogelijke kwaliteit kiest met een oog voor (fashion)trend binnen de sportswear en teamwear. Dit doen we door sportinnovaties te implementeren, onze producten duurzamer te maken, door een creatief team en door een impact en een verschil te maken bij sportverenigingen.

Custom sportkleding

Met onze eigen design studio en een sterk internationaal netwerk aan fabrikanten, kunnen wij de wensen van de klant tot uitvoering brengen. Van het ontwerpen en ontwikkelen van het club tenue, tot aan het maken van de juiste merchandise artikelen om de clubbegroting en de clubbranding te verhogen.

Duurzaamheid

Met het recyclen van oude polyesters draagt ook MAJR® een steentje bij aan het milieu en door het planmatig bundelen van zendingen uit het buitenland proberen wij ook zoveel als mogelijk de CO2 uitstoot te beperken. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om bij te dragen aan een betere wereld.

“Ik heb geen geheim van succes. Gewoon je best doen, iets leuk vinden en goede mensen om je heen verzamelen. Want alleen kun je niks. Met zijn allen kun je alles!”

– Johan Cruijf