De naam zegt het al: Klupp Sportswear is er voor clubs, in iedere tak van sport. Ons doel is om iedere sporter, elk team, te voorzien van unieke kleding tijdens het sporten. Stijlvol, kwalitatief en speciaal op maat gemaakt. En uiteraard altijd comfortabel. Wij gaan, zoals het een echte topsporter betreft, alleen voor het beste resultaat.

Onze club

Klupp Sportswear is gestart 2008. Vanaf dag één gaat Klupp voor de winst. En met succes… door een uniek concept en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding hebben wij in relatief korte tijd een mooie klantenkring op kunnen bouwen. Luisteren naar de klant, aandacht geven en persoonlijk contact is de kracht van ons mooie merk. En daar zijn we iedere dag weer trots op!

Maatwerk versus catalogus

Intussen is Klupp uitgegroeid tot een sportmerk in de breedste zin van het woord. Wij bieden onze producten aan voor vrijwel iedere tak van sport, of dit nu maatwerk betreft of één van de tientallen producten uit onze catalogus. Daarnaast is er keuze uit een breed scala van sportaccessoires- en toebehoren.

Een uniek tenue

Wij bieden de mogelijkheid om uw sportkleding geheel naar eigen wens te ontwerpen, te produceren en dit al vanaf 25 stuks. De juiste eigen clubkleuren, clublogo, rugnummers en/of sponsoruiting(en). Of toch een retro tenue met een nostalgisch clublogo op het shirt? Een zin uit het clublied in de kraag? Alles is mogelijk! De designers van Klupp Sportswear ontwerpen samen met jullie een uniek en persoonlijk tenue. Met als resultaat dat het met nog meer trots gedragen wordt. Wij houden de touwtjes en daarmee de kwaliteit van het product graag in eigen hand en daarom bedrukken wij de kleding én overige materialen in onze eigen textieldrukkerij.